Europees importeur van Crestliner gelaste aluminium visboten sinds 2014

Crestliner Boats Europe is Europees importeur van de legendarische Amerikaanse Crestliner gelaste aluminium visboten. Crestliner aluminium visboten zijn oersterk en hebben een zeer lange levensduur. Laat u verrassen door het zeer hoge afwerkingsniveau.
Crestliner: forged with strength, defined bij durability.

"Wij snappen wat de sportvisser verwacht van een aluminium visboot."

Scheepvaart, scheepsbouw en sportvisserij

Met passie voor sportvisserij en een schat aan ervaring in scheepvaart en scheepsbouw runnen wij - Poul Meijer en René Hunfeld -sinds 2014 enthousiast en gedreven Crestline Boats Europe. Dankzij een mooie mix van kennis van het bouwen van schepen, varen en vissen begrijpen wij deze zeer specifieke markt. Wij snappen wat de sportvisser verwacht van zijn aluminium visboot.

Over Crestliner aluminium visboten

Crestliner bouwt de ultieme gelaste aluminium visboten. Crestliner visboten zijn oersterk en hebben een zeer lange levensduur. Laat u verrassen door het zeer hoge afwerkingsniveau van het ruime scala aan modellen. Crestliner boten zijn  klantspecifiek te bestellen. Sportvissers kunnen ze laten customizen met onder meer dieptemeters en elektrische boeg-trawlingmotoren.
Crestliner: forged with strength, defines bij durability.

Over Poul Meijer en René Hunfeld

Wij, Poul Meijer en René Hunfeld, zijn eigenaren van AlufishingBoats B.V. René is afkomstig uit de scheepsbouw en werkte vele jaren op de scheepswerf van zijn ouders. Poul is de zoon van een garnalenvisser. Zelf was hij lang werkzaam in de grote vaart en de beroepsvisserij. Wij delen passie voor sportvisserij.

Europees dealernetwerk

AlufishingBoats B.V. bedient een Europees netwerk van speciaal geselecteerde dealers. Onze dealers moeten het kwaliteitsniveau bieden dat veeleisende sportvissers van hun Crestliner-dealer mogen verwachten. Exclusief Crestliner-dealer voor Nederland is Nautische Unie Hunfeld BV. In de showroom aan de Seendweg 16 in Delfzijl zijn diverse modellen te bewonderen.

Crestliner aluminium visboten, een korte historie

De eerste Crestliner visboot werd ontworpen en gebouwd in 1946. Al in die tijd wilde Crestliner een duurzame boot bouwen, die alle dromen van de recreatieve- en competitieve sportvisser kon vervullen. Er volgden vele succesvolle jaren van ontwikkeling en innovatie.

In 2004 werd Crestliner overgenomen door de Brunswick Corporation. Daarbij  verdween Crestliner helaas van de Europese markt. Sinds een aantal jaren worden Crestliner en Lund gebouwd in een moderne fabriek in New York Mills MN. In 2014 hebben wij Crestliner geherintroduceerd in Europa. En met succes: vele Europese sportvissers beoefenen hun liefhebberij inmiddels in deze Amerikaans topvisboot.